Advocaat bouw- en vastgoedrecht
en/of ondernemingsrecht

Kom kennis maken met BROER.

Ben jij een gedreven advocaat en op zoek naar een uitdagende rol in een klein en hecht team? Zoek jij een advocatenkantoor waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar jij je professionele vaardigheden kunt ontwikkelen? Dan nodigen wij jou graag uit om kennis te maken met ons kantoor.

BROER. is een klein maar gedreven advocatenkantoor dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige juridische diensten aan onze  cliënten. Onze focus ligt op het bieden van persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen, waarbij we nauw samenwerken met onze cliënten om hun juridische behoeften te begrijpen en te vervullen.

Als advocaat bij BROER. speel je een integrale rol in ons team. Je zult verantwoordelijk zijn voor het behandelen van uiteenlopende juridische zaken, variërend van advieswerk tot procesvoering. Ondanks dat we een klein kantoor zijn, bieden we een breed scala aan praktijkgebieden, waardoor je de mogelijkheid hebt om jouw expertise verder uit te breiden en gevarieerd werk te verrichten. Welkom!

Pas jij in het volgende profiel?

 • Je bent ambitieus, commercieel en enthousiast en wilt meebouwen aan BROER. Ondernemersadvocaat
 • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring
 • Je bent een ondernemende persoonlijkheid die uitstekend communiceert, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je houdt van het hybride werken, deels op kantoor en deels thuis
 • Je onderschrijft onze visie: je kijkt verder dan procederen, ook voor de mens achter het conflict het jij oog.
 • Je wilt een marktconforme vergoeding en goede arbeidsvoorwaarden

Wat maakt BROER. Ondernemersadvocaat zo uniek?

 1. Kleinschalig: Bij ons ben je geen anonieme medewerker. Wij geloven in het bouwen van sterke relaties, waarin we elkaar kennen en ondersteunen.

 2. Teamspirit: Samenwerking staat centraal in ons kantoor. Wij geloven dat het delen van kennis en ervaring leidt tot betere resultaten.

 3. Excellente juridische dienstverlening: Wij streven naar juridische uitmuntendheid in alles wat we doen. Ons kantoor heeft een sterke reputatie opgebouwd door het leveren van hoogwaardige juridische diensten aan onze cliënten.

 4. Professionele groei: Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling. Je krijgt de kans om complexe zaken aan te pakken en jouw expertise uit te breiden.

 5. Work-life balance: Bij BROER. Ondernemersadvocaat hechten we veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privéleven. Wij begrijpen dat dit essentieel is voor jouw welzijn en succes.

 6. Cliëntgericht: Onze cliënten staan centraal in alles wat we doen. We streven naar langdurige relaties en werken nauw samen met onze cliënten om hen de best mogelijke juridische oplossingen te bieden.

Interesse?

Solliciteer dan bij dit jonge en ambitieuze bedrijf, BROER. Ondernemersadvocaat

Stuur je C.V. en korte motivatie naar info@broeradvocaat.nl

Wil je eerst contact opnemen? Bel dan naar +31 6 245 33 285 of +31 30 307 9670.

Contact Opnemen

T     +316 245 332 85
I       info@broeradvocaat.nl  
A      Stadsplateau 7 3521 AZ Utrecht

 

Kantoor

Stadsplateau 7

3521 AZ Utrecht

Contact

T   +31 303079670
I    info@broeradvocaat.nl  

Direct naar

Ondernemingsrecht

Arbeidsrecht

Zakelijk

KvK     62597655
BTW    NL854881372B02

© Copyright BROER.| Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer