Referenties

Hans de Kluijver

Funus uitvaartzorg bv

Accurate wijze van dossierbehandeling

In de al jarenlange samenwerking met Teunis als advocaat voor mijn diverse vennootschappen, hebben wij geconstateerd nog nooit een zaak te hebben verloren. De deskundigheid van Teunis, de prettige manier van omgang en accurate wijze van dossierbehandeling zijn voor mij redenen om Teunis als advocaat in te schakelen. Ik kan Teunis van harte aanbevelen bij vraagstukken op het gebied van het arbeids- en ondernemingsrecht.

Moreel kompas vanuit empathie en expertise

In een vrij hectische periode hebben we Teunis leren kennen als een zeer vakbekwaam rustpunt. Vanaf het eerste moment is hij een vertrouwenwekkend en inzicht brengende gesprekspartner. Wat mij opviel is dat hij een noemenswaardig moreel kompas heeft en vanuit empathie en expertise het doorpakken ook niet schuwt. Tijdens meetings was hij immer goedgehumeurd en ontspannen en waar nodig vlijmscherp. Teunis weet als geen ander wanneer door te schakelen op basis van de prioriteiten van zijn cliënten. Zijn houding sluit perfect aan op de geboden omstandigheden!

Jeroen Duijsters

Managing Partner, Boulder Detachering
 

Riens Meijer

Voorzitter Stichting InvestInFuture

De ene advocaat is de andere niet!

Wat blijkt in de praktijk: “De ene advocaat is de andere niet!” De professionaliteit van Teunis Broer wordt zichtbaar door zijn juridische aanpak: degelijkheid gebaseerd op een diepgaande analyse, belichting van alle facetten van de zaak in kwestie en last but not least: to the point en helder verwoord. Kortom, iemand om als steun en toeverlaat als ondernemer/bestuurder naast je te hebben en te raadplegen!

BROER. denkt proactief

Het is zéér fijn om met Teunis op regelmatige basis afstemming te hebben over uiteenlopende juridische vraagstukken waarmee ik als directeur binnen Digitale Stad te maken heb. Van samenwerkingsovereenkomsten tot algemene voorwaarden. Teunis denkt pro-actief mee waardoor documenten en gegeven adviezen zowel juridisch eenduidig zijn als toepasbaar in de praktijk.

Richard Dusink

Digitale Stad bv

Marc Nuijten

Founder Provider Adviseur

Win-win-oplossingen

We werken al langere tijd samen met Teunis Broer en zijn onder de indruk van de manier waarop hij onze kernwaarde “win-win” vertaalt in juridische conflicten. Hij houdt zicht op alle facetten die meespelen in een conflict, waardoor we regelmatig tot win-win oplossingen komen samen met de tegenpartij in plaats van langlopende rechtszaken. Voor ondernemers met juridische vraagstukken is Teunis absoluut een aanwinst.

Contact Opnemen

T     +316 245 332 85
I       info@broeradvocaat.nl  
A      Stadsplateau 7 3521 AZ Utrecht

 

Kantoor

Stadsplateau 7

3521 AZ Utrecht

Contact

T   +31 303079670
I    info@broeradvocaat.nl  

Zakelijk

KvK     62597655
BTW    NL854881372B02

© Copyright BROER.| Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer