Over BROER.

TEUNIS BROER.

Ondernemersadvocaat

IK KAN EXCELLEREN IN MIJN VAK VANUIT MIJN MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Na jarenlang als partner aan een middelgroot advocatenkantoor verbonden te zijn geweest ben ik in 2023 gestart met BROER. Ondernemersadvocaat: een eigentijds kantoor waarbij de ondernemer centraal staat. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik hoe mooi het ondernemen is, maar ook waarmee een ondernemer wordt geconfronteerd. Ik focus mij op familiebedrijven en ondernemingen in het MKB.

Betrokken, doortastend, pragmatisch en altijd op zoek naar een juridische oplossing die recht doet aan de situatie waarin je verkeert. Dat kenmerkt mij als advocaat. Voor mijn cliënten ben ik hun juridische aanspreekpunt op het gebied van het arbeids- en ondernemingsrecht. Ik trek met mijn cliënten op: bij mijn dienstverlening heb ik een duurzame relatie op het oog. 

Wat mij dagelijks drijft zijn jouw belangen, ik wil je van dienst zijn bij de juridische vraagstukken waarmee je wordt geconfronteerd. Daarbij kun je verzekerd zijn van adequaat en hoogwaardig juridisch advies. Ik ben to-the-point, klantgericht en bedenk graag verrassende strategieën om een geschil op te lossen. De adviezen die ik als advocaat geef, zijn direct toe te passen.

In 2020 ben ik gestart met een meerjarige opleiding binnen het contextuele gedachtengoed. Deze opleiding heb ik in 2022 afgerond. In het contextuele denken staat het voeren van een dialoog centraal. Zonder verbinding en samenwerking blijven werkelijke veranderingen uit. De kennis die ik met deze opleiding heb opgedaan pas ik toe in mijn werk als advocaat. Dat levert vaak verrassende uitkomsten op. Juist deze combinatie doet mij excelleren in mijn vak als advocaat.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende hoofd-  (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden waarbij ik u kan ondersteunen

Ondernemingsrecht

Arbeidsrecht

Bedrijfsovername

Arbeidsovereenkomst

Aandeelhoudersovereenkomst

Concurrentie- en relatiebeding

Ondernemersrecht

Arbeidsrecht

Aansprakelijkheidsrecht

Arbeidsovereenkomst

Aansprakelijkheidsrecht

Arbeidsovereenkomst

Referentie

In een vrij hectische periode hebben we Teunis leren kennen als een zeer vakbekwaam rustpunt. Vanaf het eerste moment is hij een vertrouwenwekkend en inzicht brengende gesprekspartner. Wat mij opviel is dat hij een noemenswaardig moreel kompas heeft en vanuit empathie en expertise het doorpakken ook niet schuwt. Tijdens meetings was hij immer goedgehumeurd en ontspannen en waar nodig vlijmscherp.
Teunis weet als geen ander wanneer door te schakelen op basis van de prioriteiten van zijn cliënten. Zijn houding sluit perfect aan op de geboden omstandigheden!

Jeroen Duijsters

Managing Partner, Boulder Detachering
 

Contact Opnemen

T     +316 245 332 85
I       info@broeradvocaat.nl  
A      Stadsplateau 7 3521 AZ Utrecht

 

Kantoor

Stadsplateau 7

3521 AZ Utrecht

Contact

T   +31 303079670
I    info@broeradvocaat.nl  

Zakelijk

KvK     62597655
BTW    NL854881372B02

© Copyright BROER.| Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer